Midt-Norge Bedriftsidrettskrets

Midt-Norge Sør Bedriftsidrettskrets har kontor i Trondheim og omfatter aktivitet i Møre og Romsdal og tidligere Sør-Trøndelag fylke.  Nord-Trøndelag Bedriftsidrettskrets har kontor i Steinkjer og omfatter aktivitet i tidligere Nord-Trøndelag fylke. 

Les mer

Selbyggen AS

Lokalavis for Selbu og Tydal. Kommer ut hver fredag. Nettside/nettavis www.selbyggen.no. Avisen kom ut første gang i mars 1889, da som håndskrevet avis med 4 sider. Oppstarten var en følge av krav om at herredsstyrene måtte offentliggjøre sine forhandlinger. Med unntak av noen år under og etter andre verdenskrig, og noen år i forbindelse med…

Les mer

NAF avd. Stjørdal

Medlemskap i NAF “Med Veihjelp”, kr. 1320,- per år (2021): Veihjelp i Norge og Europa Bilnøkkelforsikring Juridisk rådgivning Egenandelsforsikring for leiebil Veibok og Motor Rabatt på EU-kontroll, tester og service Gunstig billån og forsikring Ladebrikke og ladefordeler Omfattende fordelsprogram Rabatt på EU-kontroll på NAF-senteret Stjørdal i Wessels vei 91 På Stjørdal tilbys ulike kurs på…

Les mer

Stjørdals-Blink Fotball

Representerer både bredde og toppfotball i hele Stjørdalsdalsføret. A-laget har nettopp rykket opp til Obos-ligaen. Laget ønsker å tilby et godt fotballtilbud til barn, ungdommer og andre, og håper å bidra til at flere blir fotballinteressert og at vi skaper et godt fotballmiljø i dalføret, både for utøvere og publikum.

Les mer

Nea Radio SA

Lokalradio for Neadalen, Røros, Gauldalen, Værnesregionen og regionradio for resten av Trøndelag. Hør Nea Radio på DAB, DAB+, FM og nett. Nettside for nyheter, kultur og sport for Røros, Holtålen, Selbu og Tydal.

Les mer