Stugudal Camping

Stugudalen ligger innenfor området til Sylan. Det er kort vei enten du kommer fra Røros, Stjørdal, Trondheim eller Funäsdalen i Sverige, kun 1-2 timers kjøring. Vi kan tilby godt tilrettelagte oppstillingsplasser for campingvogner og «hytter» på langtidsleie. Vi videreformidler informasjon om campingvogner og «hytter» som er til salgs.

Les mer

Østby Gårdsbakeri

Åpent gårdsbakeri på søndager, selger lemse, tjukklemse og flatbrød, samt kaffe, is, brus og nystekte lapper og hyllkaker. Hei Startet 2015, åpent gårdsbakeri på søndager, selger lemse, tjukklemse og flatbrød, samt kaffe, is, brus og nystekte lapper, kjeks, småkaker og hyllkaker.  Tar i mot mindre lag/møter og serverer kaffe med “nogo attåt” Leverer daglig til…

Les mer

Søstrene Kammers

Søstrenes Kammers er en kombinert kafé- og gavebutikk med salg av blant annet barista-kaffe, lunsjretter og hjemmebakte kaker. Kortreist mat og drikke har sin naturlige plass som komponenter i menyen. Butikkdelen tilbyr småinteriør og delvis også lokalproduserte gaveartikler.

Les mer

KL Regnskap Selbu og Tydal

KL Regnskap Selbu AS har kontorer i Selbu Sparebankbygg i Selbu og i Rådhus1 i Tydal. 13 engasjerte medarbeidere, herav 6 autoriserte regnskapsførere, som har erfaring innen de fleste bransjer. Foruten effektiv regnskapsføring kan de også tilby rådgivning innen lønn/HR, styrearbeid, valg av selskapsformfirmaregistrering, budsjettering og økonomistyring.                 …

Les mer

Dyrhaug Ridesenter AS

Over 50 år på tur !Grunnlagt i 1971 – Norges første ridesenter med islandshest. Dyrhaug ridesenter har i dag ca 35 gode fjellridingshester og mer enn 40 års erfaring med å ri i fjellene. Trøndersk gjestfrihet, en egen tilegnet kunnskap om natur, kulturlandskap og fjell gjør Dyrhaug ridesenter unike innen sitt konsept i Norge. Gjestene…

Les mer

Østby Ole Bjarne

Ole Bjarne Østby er aut. maskin entreprenør, og utfører alt innen vei, vann, avløp og grusarbeide. Levering av grus. Ferdig regulerte tomter i Ås m/vei vann og strøm.

Les mer

Coop Prix Tydal

Coop Prix er dagligvarekjeden med de gode dealene. Coop Prix hjelper deg med rask og enkel handel, og gir deg middagstipsene som gjør hverdagen enklere. Handleturen er fort gjort!Kommer senere.

Les mer

Hilmo Maskin AS

Hilmo Maskin AS er et entreprenørfirma som leverer tjenester innen graving, sprenging og diverse transport. Eksempler på oppdrag vi utfører er opparbeidelse av tomt, veivedlikehold, drenering, transportoppdrag og graving av vann og avløp.

Les mer

Kyllo Maskin AS

Kyllo Maskin AS er en maskinentreprenør med tilhold i Selbu Kommune som ble etablert i 1950.Kyllo Maskin driver med grunnarbeid for alle typer bygg, veibygging, drift av veier, små og store VA anlegg, kabelanlegg, kraftutbygging, brøyting, sprengning, maskinflytting, massetransport, levering av grus og fjellmasser og annet forefallende arbeid. Hovednedslagsfelt er Selbu og Tydal.

Les mer